Йехуд Олей Булгария (Съюзът на имигрантите от България) съобщава:

Plakat-za-kontsert-10-sept-Както вече беше обявено в мрежата, Йехуд Олей Булгария организира концерт на 10 септември от 18.30 ч. в Музикалния център в Яфо  на ул. Шаарей Израел 10. 
Kонцертът е посветен на 70 годишнината от спасяването на евреите в България, но той е и повод членовете на българската общност да се срещнат в навечерието на Рош Ха Шана и да си пожелаят взаимно хубава, успешна и здрава година!
В концерта ще участва виртуозния тромпетист Арик Давидов, роден в Израел -  син и зет на български евреи. ( http://www.youtube.com/watch?v=O_JwiBLDwzE ) 


Вярно е, че водещият Нанси Брандес не е от български произход (никой не е съвършен! J), но всички в Страната познават талнта и невероятното му чувство за хумор, а и все пак е от съседната Румъния... 
Тел-Авивската община се включи в усилията на ръководството на Съюза за обединяване на българската общност и подкрепи финансово тази инициатива, без което едва ли щеше да е възможно реализирането и. Залата и заплащането на водещия са подарък от Общината за българската общност. Ето защо и билетите за концерта са на символична цена (40ш.)

С надежда, концертът да допринесе за приятни мигове с изкуството на участниците в топла земляческа атмосфера, ръководството на Съюза отправя поканата си към всички от българската общност.
Билети могат да се купят от канцеларията на Съюза, която днес се намира в офиса на "Балканим" на бул. Йерушалайм 44, в Яфо.
По изключение, в седмиците преди концерта, канцеларията ще бъде отворена през цялата седмица от 10ч. -15ч.

В останалото време канцеларията работи както следва: 
Неделя и четвъртък  -   от 9.30ч.  до 12.30ч.  
(Йом ришон и йом хамиши - от 9.30ч.  до 12.30ч)
Вторник – от 16.00 до 18.30 ч.
(Йом шлиши - от 16.00 до 18.30 ч)
Понеделник, сряда и петък – НЕ РАБОТИ.
(Йом шени, ревии ве шиши – НЕ РАБОТИ)

Номерата на телефоните нямат промяна:
03-6810113, 03-6833738

Share

Добавете коментар

Защитен код
Обнови